Profita de vara: detii o cafenea sau cofetarie? Pune la dispozitia clientilor o inghetata gustoasa!

  1. Despre inghetata pe care o vei gasi in catalogul nostru online
  2. Totul pentru HoReCa

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: dupa o plimbare lunga pe vreme torida, faci un popas la o cafenea si savurezi o inghetata rece. Experienta ramane o amintire placuta. De ce? Afla aici detalii!

A fost dragoste de la prima vedere: inghetata era catifelata, cremoasa si cu adevarat gustoasa, oglindind ingredientele de inalta calitate care au fost incluse. De curiozitate, ai intrebat barista-ul de unde provine inghetata, pentru a o putea oferi si tu, la randul tau, clientilor. Raspunsul te-a adus la noi! Asadar, avem cateva surprize pentru tine, in cazul in care esti antreprenor in din industria HoReCa - descopera-le in randurile ce urmeaza!

Despre inghetata pe care o vei gasi in catalogul nostru online


Vei avea doua optiuni atunci cand comanzi inghetata pentru cafeneaua sau localul tau: inghetata vrac sau monoportii de inghetata.

  • Inghetata vrac

Acest tip de inghetata este perfecta pentru localurile unde se serveste inghetata la con sau la pahar. Daca detii o cafenea intr-o locatie aglomerata, atunci iti prezentam un motiv sa investesti intr-un frigider: vei putea profita de caldurile verii si sa vinzi inghetata trecatorilor, care mai apoi, probabil, vor lua loc pe terasa ta (daca este disponibila) sau in interiorul localului, pentru a o savura si se a racori. In plus, daca alegi inghetata vrac, clientii isi vor putea alege chiar ei combinatiile de gusturi, amestcand diverse cupe de arome intr-un cornet colorat, desprins din filme. In concluzie, say yes to ice cream!

  • Monoportiile de inghetata

Acest tip de produs este perfect pentru restaurantele care nu intentioneaza sa serveasca inghetata stradala, avand in vedere ca multe din produsele din aceasta categorie sunt create pentru a fi apreciate nu doar ca gust, ci si ca aspect. Multe din ele sunt gata impachetate in paharele din plastic sau sticla. Sunt aspectuoase, facandu-le si mai apetisante, fata de o simpla cupa de inghetata.

Tot in aceasta categorie vei gasi si inghetata pe bat, pe care o poti adauga ca o alta optiune pentru clientii trecatori, in cazul in care inghetata vrac suna mai bine pentru afacerea ta. Asadar, fa o alegere in functie de vibe-ul localului tau, deoarece ambele sunt delicioase. Nu vei da gres nici cu una, nici cu cealalta!

Asadar, acum ca ai aflat cateva informatii care te-ar putea convinge sa servesti si inghetata alaturi de un espresso, atunci hai sa afli care ar fi cateva avantaje de care ai putea beneficia, mai ales daca esti din capitala sau din judetul Ilfov.

Totul pentru HoReCa


Antreprenorii din industria HoReCa vor beneficia de preturi speciale, cu reduceri fata de magazinul nostru online. In plus, daca faci parte din acest target group, vei putea opta si pentru degutari personalizate (disponibile doar in Bucuresti si Ilfov) si vei primi produse cadou pentru testare la raft, in cazul in care detii o bacanie sau alte tipuri de magazine.

Pe langa aceste avantaje, vei beneficia si de livrare cu prioritate. Asadar, hai sa comanzi diverse produse pentru cofetarie, patiserie, gelaterie s.a.m.d.! Descopera acum ofertele.

Comentarii