PREPARAT PENTRU PIZZA CU FAINA DE GRAU (FERMENTI LACTICI VII DESHIDRATATI). Greutate neta: 500g. Ingrediente: Faina fina de grau 75%, seminte de grau dur macinat pe piatra 10%, faina de alac 5%, faina de orz 5%, tarate de grau, sare, drojdie uscata, maia uscata din germeni de grau, fermenti lactici vii deshidratati 0.001%. Poate contine urme de lapte, oua, soia, seminte de susan, fasole lupin.Ambalate separat in pungute diferite, drojdia si faina, isi pastreaza caracteristicile fara utilizarea conservantilor. Mod de preparare: Turnati preparatul intr-un bol. Adaugati 300 ml de capa calda si framtati energic, timp de 5 minute. Adaugati 25 ml de ulei de masline si continuati sa framantati pentru inca 5/10 minute.
Lăsați aluatul să se odihnească, acoperit cu o cârpă umedă, sau o folie ,timp de 20 de minute. Indindenti aluatul pe o tava unsa si lasati-l sa creasca pentru minim 90 minute. Cand blatul de pizza este dospit bine, adugati baza de rosii si ulei si introduceti piza si o coaceti la o temepratura de 210-220° C pentru 10/15 minute. Scoateti din cuptor si adaugati ingredientele dorite si coaceti pentru inca 7-8 minute, pana cand toate ingredientele sunt gatite. A se pastra la loc uscat si racoros, la maxim 21°C. Numar lot: vezi ambalaj. A se consuma de preferinta pana la sfarsitul (vezi ambalaj). Valori nutritionale pe 100 g de produs finit: Valoare energetica 1124 kJ | 265 Kcal, grasimi 1.2g, Acizi grasi saturati 0.3g, Carbohidratii 53g din care zaharurii 1g, Fibre 3.2g, Proteine 9g, Sare 1.5g. Produs in Italia de Ruggeri Srl -Via S. Crispino 82, 35128 Padova. Distribuitor: Global Mirex Srl, Aristide Pascal Nr.29-31, Sect 3, Bucuresti, tel: 0371427238. Cod produs: 10070.